Freelance professional

C voor Succes is een persoonlijk bemiddelingsbureau voor de freelance professional. Een freelance professional voor tijdelijke opdrachten, van uitvoerend tot management niveau. We geloven in diversiteit en verrassende oplossingen voor de freelance professional en beperken ons daarom niet tot één branche of discipline.

Wij zijn het netwerk voor de freelance professional die beschikt over kennis, ervaring en een gevarieerd arbeidsverleden.
Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig, jong van geest, energiek en positief, loyaal, authentiek en integer en je weet dat kwaliteit belangrijk is. Je gelooft in je persoonlijke kracht en je wil graag plezier in je werk.

Bij ons is leeftijd niet belangrijk. Als je je herkent in onze filosofie voor de freelance professional dan ben je welkom. Met ons uitgebreide netwerk bieden we bedrijven flexibiliteit in ondernemen. Wij beantwoorden de vraag om capaciteit, ondersteunen bij groei, vervangen bij ziekte, leveren projectmanagement en zijn een betrouwbare kompaan en klankbord.

C voor Succes: competenties, complementair, continuïteit, freelance professional