Freelance opdrachten

C voor Succes is een persoonlijk bemiddelingsbureau voor freelance opdrachten. Met freelance opdrachten voor vast of tijdelijk, van uitvoerend tot management niveau. We geloven in diversiteit en verrassende oplossingen voor freelance opdrachten en beperken ons daarom niet tot één branche of discipline.

Wij zijn het netwerk voor freelance opdrachten voor professionals die beschikken over: kennis, ervaring en een gevarieerd arbeidsverleden, daadkrachtig, resultaatgericht en zelfstandig zijn, jong van geest, energiek en positief zijn, loyaal, authentiek en integer zijn, weten dat kwaliteit belangrijk is, die geloven in hun persoonlijke kracht en plezier hebben in hun werk.

Bij ons is leeftijd niet belangrijk. Als je je herkent in onze filosofie voor freelance opdrachten dan ben je welkom. Met ons uitgebreide netwerk bieden we bedrijven flexibiliteit in ondernemen. Wij beantwoorden de vraag om capaciteit, ondersteunen bij groei, vervangen bij ziekte, leveren projectmanagement en zijn een betrouwbare kompaan en klankbord.

C voor Succes: competenties, complementair, continuïteit, freelance opdrachten